Brasserie Rode Bos

De volledig gerenoveerde, landelijk gelegen brasserie vormt een uitstekende locatie om te genieten van een verzorgde kop koffie, een glas straf getapt speciaalbier, een lichte lunch, of een uitgebreid diner. Vanaf het ruime terras geniet u van een panorama-uitzicht op het prachtige heuvellandschap van de rustieke Voerstreek. Ook in het najaar of tijdens de winter is Het Rode Bos de uitgelezen plek voor een kop huisgemaakte soep of warme chocolademelk met slagroom.
Zes dagen per week zorgen de medewerkers van Het Rode Bos voor een intiem diner voor twee, grote en kleine groepen, of de eenzame reiziger. De brasserie ligt op een goed bereikbare locatie net over de grens met Maastricht en is een uitstekend punt om het verkennen van de omgeving te starten, te onderbreken, of te eindigen. Teuven ligt in het groene hart van de driehoek Maastricht, Aken en Luik. www.rodebos.be

Next Level Audiovisueel is verantwoordelijk voor het onderhoud aan geluid en beeld. Onlangs hebben wij het geluid systeem ge├╝pgraded met het nieuwste snufje uit de stal van Denon Professional.