Coffeeclick

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke behoeften. CoffeeClick kiest een heel andere aanpak die staat voor koffie met hedendaagse smaakbeleving in combinatie met transparantie, waar u een eerlijke prijs voor betaalt. Logisch toch?

CoffeeClick biedt bedrijven een all-in concept aan waarmee de traditionele werkwijze in de koffiemarkt wordt doorbroken. U rekent af per consumptie en weet vooraf wat u per kopje betaalt. CoffeeClick staat daarmee voor transparantie en een heerlijke kop koffie. Voor deze prijs per kop ontvangt u een hoogwaardige koffiemachine, vers gebrande koffiebonen en perfecte service. Kortom, een alles omvattend glashelder concept met als belangrijkste detail: geen onvoorziene verrassingen meer!

www.coffeeclick.nl

Onlangs heeft Coffeeclick een nieuwe showroom geopend. In opdracht van DID interieurmakers heeft Next Level Audiovisueel het complete lichtplan mogen leveren en installeren. De verlichting is 100% uitgevoerd in professionele energiezuinige Osram LED.