|Service

service conceptNaast het advies is service is het allerbelangrijkste. Producten aanschaffen kan overal maar krijgt u ook de gewenste service?

Service wordt de laatste jaren steeds vaker vergeten bij de aanschaf van professionele apparatuur. Belangrijke zaken zoals goed advies, het juiste onderhoud, continuïteit bij een storing, correcte afhandeling van reparatie en garantie worden steeds vaker aan de kant geschoven als het gaat om de prijs.

Bij ons kunt rekenen op een betrouwbaar advies, tekst en uitleg, correcte garantievoorwaarden en een uitstekende service.

Na de garantieperiode bieden wij onze opdrachtgevers een serviceovereenkomst aan tegen een scherp tarief. Met deze serviceovereenkomst neemt Next Level Audiovisueel het complete onderhoud en de service voor haar rekening. Zo kunt u jarenlang genieten van een nagenoeg probleemloos systeem en beperkt u de onverwachte kosten tot het minimum.

De serviceovereenkomst is een vrijblijvende service en ten alle tijden opzegbaar. Ook zonder serviceovereenkomst kunt u ons toch benaderen voor onderhoud en service, ook als de apparatuur niet bij ons is aangeschaft.